top of page

GARANTIE & RECLAMATII

In cazul in care bunurile pe care le-ati achizitionat prezinta defecte, Mihaela Cretescu respecta toate reglementarile prevazute de lege privind garantia (Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora).

In cazul in care aveti o reclamatie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricatie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite in timpul transportului, va rugam sa ne comunicati acest lucru.

Orice reclamatie trebuie facuta prin e-mail sau numarul de telefon specificate in sectiunea „Contact” a prezentului site.  Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute.

Neridicarea coletelor comandate sau returnari in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.

Daca aveti probleme legate de comanda, care nu par a putea fi rezolvate prim email puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Mihaela Cretescu la adresa de email mihaelacretescu@yahoo.com.

bottom of page